Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Veren perintö" by Danielle Steel * Book PDF Kindle ePub Free

Veren perintö

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Veren perintö
  • Author : Danielle Steel
  • Release Date : January 19, 2015
  • Genre: Romance,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 951 KB

Description

Intiaaniprinsessa Aurinkokuninkaan hovissa

TurkismetsÀstÀjÀn intiaanivaimo pÀÀtyy Ranskan kuninkaan hoviin satoja vuosia myöhemmin hÀnen amerikkalainen jÀlkelÀisensÀ tutkii esiÀitinsÀ tarinaa

Brigitte Nicholson on tottunut siirtÀmÀÀn kaiken tuonnemmaksi. Mutta kaikki muuttuu, kun Brigitte jÀljittÀÀ sukuarkistosta esiÀitinsÀ, intiaaniprinsessa Wachiwin. Sioux-heimoon kuulunut Wachiwi oli ranskalaisen turkismetsÀstÀjÀn vaimo, joka pÀÀtyi miehensÀ mukana Eurooppaan. Wachiwi herÀtti huomiota jopa Ranskan kuninkaan hovissa ÀlyllÀÀn ja kauneudellaan. Brigitte matkustaa tutkimustensa perÀssÀ Pariisiin, jossa esiÀidin vaiheiden paljastuessa alkaa myös Brigitten uusi, tÀssÀ ja nyt elÀmÀ.

Kirjoittaminen on ollut Danielle Steelin (s. 1947) intohimo jo lapsuudesta saakka. HÀnen kirjansa ovat sÀÀnnöllisesti nousseet bestsellerlistojen kÀrkeen jo 1970-luvun lopulta lÀhtien myös Suomessa. Veren perintö on hÀnen 70. suomennettu teoksensa.

Danielle Steelin sukujuuret ovat portugalilais-saksalaiset. Nuorena Steel opiskeli New Yorkissa ja lÀhti sitten Pariisiin työskentelemÀÀn mainostoimistossa. Pian hÀn alkoi kirjoittaa romaaneja. HÀn pitÀÀ perhettÀÀn elÀmÀnsÀ tÀrkeimpÀnÀ saavutuksena ja pyrkii viettÀmÀÀn mahdollisimman paljon aikaa lastensa kanssa.

Steel asuu perheineen San Franciscossa. Perhe-elÀmÀn ja luovan työn ohella Steel on viime aikoina ottanut tv:ssÀ kantaa lasten hyvÀksikÀyttöÀ vastaan. HÀn on AHA:n, American Humane Associationin puolestapuhuja. HÀn on myös aktiivinen blogikirjoittaja osoitteessa www.daniellesteel.net/blog/


Free Books Download "Veren perintö" PDF ePub Kindle